SundCom eLearning

 

 

E-learning är ett utmärkt sätt att snabbt sprida ny kunskap i en organisation. Alla medarbetare får tillgång till kursen samtidigt på ett effektivt och enkelt sätt. E-learning gör att du har tillgång till kursen i princip var du än befinner dig och när du själv känner att du har tid att genomföra den.

Vi har utformat verktyget så att det går snabbt och enkelt att hitta den information du söker. Du har möjlighet att repetera kursen hur många gånger du vill. Detta ger dig bättre förutsättningar för att komma ihåg kunskapen och omvandla den till din unika arbetssituation.

Du kan antingen gå igenom kursen från början till slut alternativt använda sökverktyget och endast titta på den del du behöver just nu.

Här nedan finns några demo så att du kan test hur våra kurser fungerar. Detta är förstås bara ett urval av de kurser vi har i portföljen så tveka inte att höra av er och berätta om era behov. Vi har även stor erfarenhet av att kundanpassa format och innehåll för att kurserna ska vara så effektiva som möjligt.

Broschyr

Ladda ner vår broschyr om eKurser.


Leverans

Vi tar även hand om leveransen åt er via vårt utbildningsportal.


Gilla oss